PC:llä parhaat avoimen maailman pelit.

Avoimen maailman pelit ovat erittäin suosittuja, ja oikeutetusti niin. Nämä pelit onnistuvat pitämään pelaajat huvittavina vuosia alkuperäisen julkaisunsa jälkeen ja tarjoavat vapauden tunteen, jota ei löydy muista genreistä. Pelien hintojen kasvaessa jatkuvasti, avoimen maailman pelit tarjoavat kuluttajille paljon lisäarvoa.

Jos haluat pelata tietokoneella, voit valita useista avoimen maailman peleistä. Kymmenen parasta avoimen maailman PC-peliä, etsitpä sitten moninpeliä tai yksinpeliä, joka viihdyttää sinua yli 100 tuntia.

Bethesdan The Elder Scrolls V: Skyrim on roolipeli.

Kun Skyrim on saatavilla lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla alustoilla, olet todennäköisesti jo lähtenyt Dovahkiinin seikkailuun. Harkitse Skyrimin juuri julkaistua Anniversary Edition -versiota saadaksesi hieman enemmän sisältöä, jos et ole jo tehnyt – tai jos yrität kokea kunnian aikoja uudelleen.

Skyrim PC:llä on kenties hienoin tapa kokea avoimen maailman eepos, sillä se tarjoaa käyttöösi tuhansia ympäristöäsi laajentavia modifikaatioita. Skyrim PC:llä on peto itsessään, halusitpa sitten parantaa grafiikkaa, lisätä uusia tehtävälinjoja tai tehdä lohikäärmeistä Macho Man Randy Savage. Bethesdan tunnettua mestariteosta on vaikea päihittää avoimen maailman peleissä.

The Witcher 3: Wild Hunt on kolmas Witcher-peli.

Palaa Geraltin jalanjäljissä vielä kerran, kun hän navigoi poliittisessa mullistuksessa, onnettomissa kaupunkilaisissa ja joukossa pelottavia hirviöitä. Witcher 3 tarjoaa sinulle valtavan vapauden tutkia sen pelottavan maailman jokaista synkkää kolkkaa samalla kun sinulla on yksi pelin houkuttelevimmista ja tiukimmin muotoilluista juonista.

The Continentilla on monia askareita, jotka pitävät sinut kiireisenä, aina istumisesta pelaamaan Gwent-peliä ja jahtaamaan salaperäisiä petoja, jotka pelottavat ympäröiviä maanviljelijöitä. The Witcherin avoin maailma pitää sinut ajan tasalla yli 50 tunnin sisällöllä (ja lähes 200 tunnin ajan, jos olet loppuunsaattaja).

Borderlands 3 on kolmannen persoonan räiskintäpeli.

Borderlands 3:n massiivinen maailmankaikkeus on vain sen tappavan (ja absurdin) asevaraston kääpiö. Sarjan fanina tiedät jo, mitä odottaa, jos et ole vielä tehnyt, vaikka asiat ovat tällä kertaa vieläkin naurettavampia.

Borderlands 3:n massiivinen maailmankaikkeus on vain sen tappavan (ja absurdin) asevaraston kääpiö. Jos olet pelannut sarjan muita pelejä, tiedät jo mitä odottaa, vaikka asiat ovat tällä kertaa vieläkin naurettavampia.