Parhaat Xbox Series X indie-pelit

Rakastamme indie-pelejä, koska ne tulevat suoraan kehittäjän sydämestä, ja ne ovat luovia eivätkä välitä riskeistä. Indie-pelit tuovat pelaajat aivan uudelle pelimaailmalle, olipa sitten ammattilaistiimin tai yhden kehittäjän luoma. Xbox Series X on saanut paljon huomiota erinomaisesta tunnettujen pelien (ja tulevien eksklusiivisten pelien) valikoimastaan, mutta tehopakkauskoneessa on myös monia upeita indie-pelejä.

Tässä on kymmenen itsenäistä Xbox Series X -peliä, jotka ovat herättäneet kiinnostuksemme – jotkut ovat saatavilla nyt, kun taas toiset tulevat saataville myöhemmin tänä vuonna.

  • Lisää itsenäisiä pelejä
  • PS5:n parhaat indie-pelit
  • Nintendo Switchin parhaat indie-pelit
  • PC:n parhaat indie-pelit

Phogs!

Bit Loom Gamesin Phogs! on vain ihana. Nappaa kumppani ja em-BARK hauskalle matkalle päästäksesi eroon suurista panoksista ja hyperrealismista. Kun ratkaiset arvoituksia ja voitat jokaisen vaiheen, sinä ja kumppanisi hallitset Red and Bluea, kaksipäistä koiraa, jolla on joustava vatsa. Fogit! opastaa sinut läpi koiran elämän kolme tärkeintä osaa: ruoka, lepo ja leikki. Vaikka peliä voidaan pelata yksin, yhteistyötila tarjoaa eniten jännitystä.

Falconeer on kuvitteellinen hahmo.

Koska useimmat lentäjät tekevät hyviä pelaajia, mutta kaikki pelaajat eivät hyviä lentäjiä, koirataistelupelit voivat olla markkinarakoliiketoimintaa. Jos pidät genrestä, The Falconeer on kuitenkin oikea kirja sinulle. The Falconeer -tehtäväsi on hypätä mahtaviin sotalintuihin ja liidellä valtavalla maalla ja merellä aarteita, taisteluita ja mysteereitä tavoittelemassa. Tutustu Urseen laajaan maailmaan, kun opit lisää jatkuvasta kamppailusta, johon olet joutunut. Kun päivität Warbird-peliäsi sopimaan pelityyliisi, nouset tasolle kuten missä tahansa uskottavassa toimintaroolipelissä. Pelin visuaalinen tyyli muistuttaa aiempia Legend of Zelda -pelejä, ja lentomekaniikka on sulavaa ja järkevää kolmannen persoonan näkökulman ja hyödyllisten freelook-ominaisuuksien ansiosta.

Iron’s Song

Jos pidät Assassin’s Creed: Valhallasta ja haluat lisää viikinkeitä elämääsi, Song of Iron on hyvä indie-jatko-osa harkittavaksi. Tässä synkässä ja surullisessa sivurullauksessa sinun on taisteltava sekä miestä että petoa vastaan ​​matkallasi Valhallaan (kuvittele pelaavasi Dark Souls -sarjaa). Käytettävissäsi on jousi, miekka ja kilpi sekä nopea väistömekaniikka ja tappavat potkut. Kun etsit haudattuja aarteita, tutustu upeasti suunniteltuun universumiin. Song of Iron tulee saataville Xbox Onelle ja PC:lle keväällä 2021.

Aikaraja: 12 minuuttia

12 Minutes on itsenäinen peli, jossa on upea näyttelijä. Willem Dafoen, James McAvoyn ja Daisey Ridleyn pääosissa elokuva 12 Minutes pakottaa sinut kestämään saman kauhean kokemuksen, kun ihana ilta vaimosi kanssa muuttuu tappavaksi. Aika kierretty, sinun on sovellettava oppimaasi muuttaaksesi tapahtumien kulkua ja päästäksesi pois tästä kauheasta tilanteesta. Heti 12 minuutin kuluttua pelaajat huomaavat The Shiningin kuuluisan mattokuvion asunnon oven ulkopuolella, joka on loistava pääsiäismuna. Pelissä on runsaasti salaisuuksia, jotka pelaajat voivat löytää. Katkaistakseen silmukan ja pelastaakseen henkensä heidän on turvauduttava innokkaisiin etsiväkykyihinsä. 12 Minutes julkaistaan ​​Xbox Onelle ja PC:lle vuoden 2021 alussa.