Parhaat PlayStation 4 indie -pelit

Nyt kun PS5 on julkaistu, on loistava tilaisuus alkaa kerätä parhaita PS4-pelejä, joista monet ovat indie-kehittäjien luomia. Vaikka muutama nimike puuttuu vielä, PS4:llä on lähes kaikki suosituimmat indie-pelit.

Rajat itsenäisen pelin ja sen välillä, mikä ei näytä hämärtyneen, vaikka määrittelemme ne yleensä peleiksi, joita suuri julkaisija ei tue taloudellisesti. Nämä pelit ovat yleensä pienempiä, mutta ne menestyvät uusien ideoiden kehittämisessä.

Kaikkien saatavilla olevien indie-pelien lajittelu voi olla vaikeaa, koska niitä on niin paljon. Olemme tehneet työn puolestasi ja koonneet luettelon parhaista PS4-indiepeleistä. Muista, että taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta kaikkia näitä pelejä voi pelata PS5:llä. Täällä on paljon kaikille, ylhäältä alas toimivista toimintapeleistä, kuten Enter the Gungeonista, hämmentäviin pulmapeleihin, kuten Inside, joten aloitetaan.

Solut, jotka ovat kuolleet

Dead Cells on Metroidvania-tyylinen peli, joka sisältää roistomaisen edistymisjärjestelmän. Pelaat vankina, kuolleista soluista valmistettuna humanoidina (ymmärrätkö?). Auttaisi, jos navigoisit peräkkäin asteittain vaikeutuneissa vankityrmissä. Voit ostaa pysyviä parannuksia jokaisen osan jälkeen, mutta jos kuolet, sinun on aloitettava alusta. Kuten useimmat roguelikes, suuri osa Dead Cellsistä perustuu yrityksen ja erehdyksen toimintaan.

Aloittaminen alusta jokaisen kuoleman jälkeen Dead Cellsissa tuntuu harvoin vaivautuneelta, koska taistelu on palkitsevaa ja maisema on monimutkainen ja mielenkiintoista tutkia. Dead Cells on yksi parhaista PS4:n indiepeleistä molemmissa genreissä, jos pidät Metroidvaniasista etkä pelkää haasteita.

Syyttömyyttä ruttotarinassa

Rutton tarina: Innocence, joka sijoittuu 1300-luvun Ranskaan, saa alkunsa voimaa sen hyvin muotoillusta ilmapiiristä. Pelaat Amiciana, nuorena naisena, joka matkustaa Ranskan maaseudulla pikkuveljensä Hugon kanssa etsimään hoitoa kummallisiin vaivoihinsa. A Plague Tale on nimellisesti varkain peli, jossa suurin osa liikkeestäsi keskittyy pakenemaan kaksosia etsivistä inkvisition sotilaista. Arvoitukset perustuvat enimmäkseen ruttotartunnan saaneisiin rottiin, joita on tuhansia. Jos et pysy valossa, he syövät Amician ja Hugon elossa.

Senua’s Sacrifice on Hellblade-peli.

Hellblade: Senua’s Sacrifice saattaa näyttää suurelta budjetilta ylelliseltä. , mutta Ninja Theoryn synkkä ja liikuttava peli yhden naisen matkasta hullutukseen on indie-nimi. Senua laskeutuu pohjoismaiseen mytologiaan perustuvan helvetin valtakunnan syvyyksiin herättääkseen kuolleen kumppaninsa hengen. Senuan pää on jatkuvasti sekaisin pelin tehokkaan ja pelottavan kuiskausjärjestelmän takia.

Senua esittää erinomaisesti Melina Juergens, joka todella kuvaa, millaista on menettää kykyjensä hallinta. Hellblade pysyy toimintapeligenressä vaatimattoman mutta erinomaisen miekkailunsa vuoksi, mutta onnistuu lopulta ainutlaatuisen tarinankerronnan ansiosta.