Parhaat itsenäiset pelit vuonna 2021

Parhaat itsenäiset pelit ylittävät videopelien rajoja. Valittavana on ikuinen meri upeita indie-pelejä, kuten Once Us -juhlapeleistä kauniisti ainutlaatuisiin kerrontamatkoihin, kuten Lake. Suuren kasan lajittelu on vaivalloista, minkä vuoksi olemme koonneet listan vuoden 2021 parhaista pelattavista indiepeleistä.

Kaikilla on indie-peli pimeistä poliisidraamista maataloussimulaattoreihin.

Huolimatta hämmästyttävästä mittakaavasta ja laajentumisesta viime vuosina, se on edelleen indie-peli: No Man’s Sky. Hello Gamesin ja Sean Murrayn johtamassa tutkimuspelissä tapahtui täydellinen käänne vuonna 2021, ja siitä tuli yksi vuoden suosituimmista peleistä.

Useat päivitykset ovat täyttäneet toteutumattomien lupausten jättämät aukot julkaisun yhteydessä, mukaan lukien pelaaminen virtuaalitodellisuudessa, moninpelitila ja uudistettu tukikohdan rakennusjärjestelmä. Jos kiinnostuit indiepelistä sen alun perin ilmestyessään, mutta jätit sen pois negatiivisten arvostelujen vuoksi, nyt on aika harkita asiaa uudelleen.

Wasteland Golf Club

Golf Club Wasteland on outo golfpeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen tulevaisuuteen, jossa maapallosta on tehty etuoikeutettujen golfkenttä. Indie-pelissä käsitellään ensisijaisesti golfia, mutta jokainen taso tarjoaa oman tarinansa kauan kuolleen maan sivilisaatiosta ja sen asukkaille sattuneista katastrofeista.

Sinun on koottava yhteen faktoja eri lähteistä, jos haluat löytää kaiken, mitä tarinasta on tiedettävä. Lisäksi DJ pitää tunnelman kevyenä – kuka voi olla surullinen golfaaessaan?

Jakoportti

Splitgate debytoi alkuvuodesta 2021 – ja aloitti hitaasti. Muutaman kuukauden kuluttua pelistä oli tullut niin suosittu, että palvelimet eivät pysyneet kysynnän tahdissa. Sen suosio on ymmärrettävää, koska peli on loistava sekoitus Portalia ja Haloa.

Kuole jo.

Toinen vapaamuotoinen indie-helmi Goat Simulatorin tekijöiltä. Just Die Already uppoaa vanhainkodistaan ​​äskettäin karkotettujen “vanhusten” ryppyiseen ihoon. Se on täysin sinusta kiinni, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Haluatko lentää jetpackissa? Haluatko tutkia, kuinka paljon ympäristöhaittoja voit saada aikaan kompastumalla alas portaita? Vai haluaisitko mieluummin tehdä yhteistyötä muutaman eläkeläisen kanssa saavuttaaksesi erilaisia ​​haasteita? Mikään ei ole kielletty Just Die Already’s the weird universumissa, mikä erottaa sen muista sandbox-indiepeleistä.

Kuoleman partaalla

Viime kuukausina Devolver Digital on tuottanut menestystä hitin jälkeen, ja Death’s Door on yksi sen uusimmista mestariteoksia. Sinun tehtäväsi on kerätä vainajan sielut, mikä ei ole niin kauheaa kuin miltä se kuulostaa. Kun pelataan klassisten ylhäältä alaspäin suuntautuvien vankityrmärobottien tyyliin, sinulle tarjotaan parasta indie-pelisuunnittelua sekä Devolverin tarinankerrontaa ja kiillotusta, jota olet tottunut odottamaan.