Mitä menetelmää käytät Solitairen pelaamiseen?

Kun 52 kortin pakka on sekoitettu, aloita taulukon asettaminen jakamalla kortit kuvapuoli alaspäin seitsemään sarakkeeseen, jolloin jokainen uusi kortti menee seuraavaan sarakkeeseen. Taulukko kasvaa vasemmalta oikealle, yksi kortti vasemmanpuoleisessa pinossa ja seitsemän oikeanpuoleisessa nousussa. Esimerkiksi ensimmäiset seitsemän korttia luovat Tableaun seitsemän ensimmäistä saraketta. Koska ensimmäisessä sarakkeessa on jo yksi kortti, kahdeksas jaettu kortti sijoitetaan toiseen sarakkeeseen.

Paalujen valmistumisen jälkeen ne tulee kaskadoida alaspäin muodostamaan “kääntöportaikko” oikealle. Päädyt seitsemään pankkiin, joista ensimmäinen sisältää yhden kortin, joista toinen sisältää kaksi korttia, joista kolmannessa on kolme korttia ja niin edelleen. Vain viimeinen kortti käännetään kuvapuoli ylöspäin jokaisessa Tableau-sarakkeessa paljastamaan sen puku, väri ja numeerinen arvo. Tämä tehdään puolestasi automaattisesti pelissämme!

Pasianssin säännöt

  • Asetukset ovat

Tableau-pinot on numeroitu 1–7, pinossa 1 on yksi kortti, pinossa 2 on kaksi korttia jne. Jokaisen Tableau-pinon ylin kortti käännetään kuvapuoli ylöspäin, kun taas sen alapuolella olevat kortit käännetään kuvapuoli alaspäin. Kun taulukko on pystytetty, loput kortit asetetaan kuvapuoli alaspäin varastoon. Jäte ja perustukset ovat molemmat tyhjiä alussa.

  • Tavoitteena on

Sinun on saatava kaikki kortit säätiön pinoihin voittaaksesi pasianssi. Säätiöt on järjestetty puvun ja arvon mukaan; jokaisessa säätiössä on yksi kotelo, ja kortit on asetettava seuraavassa järjestyksessä: Ässä 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Jack on kuningattareiden kuningas. Seuraamalla alla mainittuja vaiheita pääset perille.

  • Liikkeet ja aika

Halutessasi voit kilpailla aikaisempia parhaita pelejäsi vastaan ​​laskemalla tekemäsi liikkeet ja mittaamalla pelin loppuun saattamiseen kuluvan ajan. Tällä hetkellä ei ole Windows Solitairen kaltaisia ​​pistemääriä; mutta jos joku on kiinnostunut, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen admin@cardgames.io, niin katson mitä voin saada aikaan.

Sallitut liikkeet

Varaston kortit käännetään roskiin. Sinulla on mahdollisuus muuntaa yksi tai kolme korttia varastosta jätteeksi, ja vaihtoehtojen avulla voit muuttaa numeroa.

Kortti jätteestä siirretään säätiöille. Voit vetää jätteen ylimmän kortin jollekin perustalle, jos se sopii.

Ota kortti jätteestä ja aseta se taululle. Voit laittaa Jätteen pääkortin johonkin Tableau-pinoista.

Palauta kortti Tableau-säätiöltä. Säätiön ylin kortti voidaan asettaa uudelleen taululle. Tämä ei ole sallittu kaikissa Solitairen versioissa, mutta teemme sen täällä 🙂

Yksi tai useampi kortti tulee siirtää Tableau-pinosta toiseen. Voit siirtää Tableaussa olevan kortin kuvapuoli ylöspäin toiseen Tableau-pinoon, jos sen pinon ylin kortti on yhtä korkeampi ja eri värinen kuin siirretty kortti. Voit esimerkiksi siirtää punaisen 6:n mustaan ​​7:ään. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on punainen 6, musta 5 ja punainen neljä kuvapuoli ylöspäin yhdessä taulukossa, voit siirtää ne kaikki mustaksi seitsemän tauluksi samanaikaisesti. Jos Tableau-kasasi on tyhjä, voit laittaa sinne vain kuninkaan.

Tableau-kortti kuvapuoli alaspäin voidaan kääntää. Jos siirrät kuvapuoli ylöspäin korttia Tableau-pinosta niin, että ylin kortti on nyt kuvapuoli alaspäin, voit kääntää sen kuvapuoli alaspäin osoittamalla korttia ja paljastaa sen kuvapuoli ylöspäin.